Detta är Göteborgs Bridgeförbunds nya websidor. På startsidan syns nyheter och en kalender med tävlingsresultat och info om kommande tävlingar. För att kunna göra inlägg i diskussionsforumet och på andra ställen måste du registrera dig här.

Varje klubb har också en separat sida där man kan lägga in nyheter, kommande tävlingar, tävlingsresultat och egna websidor. Läs manualen eller kontakta gbfwebmaster@svenskbridge.se för mer information..

GBFs diskussionsforum » GBF informerar och frågar medlemmarna » Årets DM-Par kval

Årets DM-Par kval
Gör här ett nytt försök att få lite feedback från er medlemmar. Var nu inte så blyga...

Vi körde i år kvalet på samma sätt som förra året. Vi lyckades i år öka från 44 till 55 par men än är vi inte nöjda. Vad behöver vi ändra och/eller förbättra för att få fler?

Vill någon mer klubb arangera kval? Vem som vill/kan får arrangera kval så länge de är öppna för alla medlemmar i disktriktet. Vi kanske skall ha något kval över två vardagskvällar någonstans. Fler och bättre idéer finns säkert.
Peter Modh
2005-03-13 21:01
Jag svarar så att det ser ut som om någon använder denna sidan, jag tror att vi måste göra bättre reklam för diskussionsforum, vi får be några med massa ideer börja skriva så kanske resten hänger på.
Jag tror att det finns klubbar som är intresserade av kval, och det är säkert en bra ide med at lägga det på två vardagskvällar.
Eva Gunnarsson
2005-04-30 08:45

 Problem och kommentarer om denna sida kan skickas till Webmaster (gbfwebmaster@svenskbridge.se)