Detta är Göteborgs Bridgeförbunds nya websidor. På startsidan syns nyheter och en kalender med tävlingsresultat och info om kommande tävlingar. För att kunna göra inlägg i diskussionsforumet och på andra ställen måste du registrera dig här.

Varje klubb har också en separat sida där man kan lägga in nyheter, kommande tävlingar, tävlingsresultat och egna websidor. Läs manualen eller kontakta gbfwebmaster@svenskbridge.se för mer information..

Sponsorkampanj! Vi har ännu inte nått målet. Hjälp oss!

Bridgens Hus startade i ny regi den 1 september i år. I samband med denna nystart har lokalen målats om, toaletter renoverats och vi har även gjort en satsning på vår bridgeutrustning i form av nya bord och budlådor samt ett stort antal nyare stolar.

GBF har ett litet kapital som vi använt för att täcka kostnaderna för ommålning av lokalen. Men vi saknade medel för brisgutrustningen.

Vi drog därför igång en sponsor-kampanj för att få in kapital. Hittils har klubbar, företag och medlemmar lovat ställa upp med ca 110 000:- av de 140 000:- som bridgeutrustningen kostat. Hjälp oss att nå ända fram. Sponsorpaket finns nu i tre olika belopp: 6000:-, 1000:- och 500:-. Enklaste sättet att stödja är att sätta in något av dessa belopp på vårt postgiro. Mer information denna kampanj och om dina möjligheter att hälpa till finner du här word format eller pdf format.

Hjälp oss att göra Bridgens Hus till en riktigt bra bridgelokal!

Bridgehälsningar,

Peter Modh

 Problem och kommentarer om denna sida kan skickas till Webmaster (gbfwebmaster@svenskbridge.se)