Detta är Göteborgs Bridgeförbunds nya websidor. På startsidan syns nyheter och en kalender med tävlingsresultat och info om kommande tävlingar. För att kunna göra inlägg i diskussionsforumet och på andra ställen måste du registrera dig här.

Varje klubb har också en separat sida där man kan lägga in nyheter, kommande tävlingar, tävlingsresultat och egna websidor. Läs manualen eller kontakta gbfwebmaster@svenskbridge.se för mer information..

Sponsorkampanj!

Bridgens Hus startar om i ny regi den 1 september i år. Dan Palmqvist tar över Bridgeservice och skall driva vidare kafeterieverksamheten, brickläggningen och försäljningen av bridgematerial. Samtidigt vill vi i Göteborgs Bridgeförbund passa på att fräscha upp våra lokaler.

GBF har ett litet kapital som vi kommer att använda för att täcka kostnaderna för ommålning av lokalen. Vi har även tänkt att införskaffa nya stolar, bridgebord och budlådor.

Vi har dragit igång en sponsor-kampanj för att få in kapital för att köpa in detta. Mer information denna kampanj och om dina möjligheter att hälpa till finner du här word format eller pdf format.

Hittils har klubbar, företag och privatpersoner lovat ställa upp med ca 100 000:-. Vi behöver ytterligare 35000:- för att det skall räcka till stolarna (ca 75 000:- för 150 bättre beg stolar) och borden med budlådor (ca 60 000:-).

Hjälp oss att göra Bridgens Hus till en riktigt bra bridgelokal!

Bridgehälsningar,

Peter Modh

 Problem och kommentarer om denna sida kan skickas till Webmaster (gbfwebmaster@svenskbridge.se)