Hjälp önskas (igen)

Bridgens Hus startar om i ny regi den 1 september i år. Dan Palmqvist tar över Bridgeservice och skall driva vidare kafeterieverksamheten, brickläggningen och försäljningen av bridgematerial. Samtidigt vill vi i Göteborgs Bridgeförbund passa på att fräscha upp våra lokaler.

Vi har dragit igång en sponsor-kampanj för att få in kapital för att köpa in nya bord och stolar. Mer information denna kampanj och om dina möjligheter att hälpa till även här finner du här word format eller pdf format.

Vi tänker även måla om i hela lokalen. För att kunna göra detta till en rimlig kostnad behöver vi hjälp av frivilliga medlemmar att genomföra arbetet. Om du känner att du vill hälpa till så kontakta Eva Gunnarsson 031-3380337 (t.bone@rixmail.se) eller Peter Modh 031-224985, 070-7737871 (peter.modh@comhem.se).

Kansliet är nu färdigmålat och inrett med nya möbler. Vi börjar nu på fredag (12/8 ca 11.00) att måla om den högra lokalen och behöver då hjälp. Vi räknar med att arbeta fredag till och med måndag så har du några timmar över så kom ned och hjälp till.

Hjälp oss nu gärna så att vi kan få en så bra lokal som möjligt!

Bridgehälsningar,

Peter Modh