Detta är Göteborgs Bridgeförbunds nya websidor. På startsidan syns nyheter och en kalender med tävlingsresultat och info om kommande tävlingar. För att kunna göra inlägg i diskussionsforumet och på andra ställen måste du registrera dig här.

Varje klubb har också en separat sida där man kan lägga in nyheter, kommande tävlingar, tävlingsresultat och egna websidor. Läs manualen eller kontakta gbfwebmaster@svenskbridge.se för mer information..

Hjälp önskas!

Bridgens Hus startar om i ny regi den 1 september i år. Dan Palmqvist tar över Bridgeservice och skall driva vidare kafeterieverksamheten, brickläggningen och försäljningen av bridgematerial. Samtidigt vill vi i Göteborgs Bridgeförbund passa på att fräscha upp våra lokaler.

Vi har dragit igång en sponsor-kampanj för att få in kapital för att köpa in nya bord och stolar. Mer information denna kampanj och om dina möjligheter att hälpa till även här kommer inom kort.

Vi tänker även måla om i hela lokalen. För att kunna göra detta till en rimlig kostnad behöver vi hjälp av frivilliga medlemmar att genomföra arbetet. Om du känner att du vill hälpa till så kontakta Eva Gunnarsson 031-3380337 (t.bone@rixmail.se) eller Peter Modh 031-224985 (peter.modh@comhem.se).

Vi kommer att göra om kansliet under helgen som kommer (23-24 juli) och behöver då hjälp av ett par stycken krafter.

Resten av lokalen kommer att målas om under veckosluten i augusti och då kan vi vara många fler som arbetar samtidigt.

Hjälp oss nu gärna så att vi kan få en så bra lokal som möjligt!

Semesterhälsningar,

Peter Modh

 Problem och kommentarer om denna sida kan skickas till Webmaster (gbfwebmaster@svenskbridge.se)