Detta är Göteborgs Bridgeförbunds nya websidor. På startsidan syns nyheter och en kalender med tävlingsresultat och info om kommande tävlingar. För att kunna göra inlägg i diskussionsforumet och på andra ställen måste du registrera dig här.

Varje klubb har också en separat sida där man kan lägga in nyheter, kommande tävlingar, tävlingsresultat och egna websidor. Läs manualen eller kontakta gbfwebmaster@svenskbridge.se för mer information..

U35 tar uppehåll och flyttar till Meeths på onsdagar kl 18. Start ons 17 dec kl 18. Välkommen!

Under denna säsongen har två ungdomsaktiviteter pågått på BK Lyx. Dels en kurs för juniorer som hållits på Meeths ungdomsgård på Kungsgatan 35 i centrala Göteborg, dels U35 på bridgens hus på söndagar. Vi kommer nu att sätta ihop dessa till samma tillfälle och det blir onsdagar kl 18 på Meeths. Första tillfället blir direkt efter nybörjarkursen är slut, dvs 17 dec. Välkommen! De återstående U35 ställs in vilket betyder att det inte kommer att komma någon speciell ungdomsledare på söndagarna och vi rekommenderar juniorer att spela Arnes söndagsbridge istället!

 Problem och kommentarer om denna sida kan skickas till Webmaster (gbfwebmaster@svenskbridge.se)