Detta är Göteborgs Bridgeförbunds nya websidor. På startsidan syns nyheter och en kalender med tävlingsresultat och info om kommande tävlingar. För att kunna göra inlägg i diskussionsforumet och på andra ställen måste du registrera dig här.

Varje klubb har också en separat sida där man kan lägga in nyheter, kommande tävlingar, tävlingsresultat och egna websidor. Läs manualen eller kontakta gbfwebmaster@svenskbridge.se för mer information..

Var med i Bridgens Vänner,


en stödförening till Göteborgs Bridgeförbund (GBF), som sponsrar olika tävlingar och hjälper klubbarna inom GBF ekonomiskt. Cirka hälften av inkomsterna delas ut som lotterivinster och resten används för att stödja de olika klubbarna.Var med och stöd Bridgens Vänner genom att köpa en andel. Varje andel kostar 150:- kronor. Det blir lottdragning tre gånger om året (april, september och december) och vinsterna kommer att vara ett antal gratisspel på din hemmaklubb. Vinnarna kommer att redovisas på GBF:s hemsida samt redovisas på anslagstavlan i Bridgens Hus.Inbetalningskort kan du få i cafeterian eller genom att kontakta

Birgit Petersen, Solhöjdsgatan 26, 42676 V Frölunda

mail : birgitsp@telia.com .Bridgens Vänner/Birgit Petersen

 Problem och kommentarer om denna sida kan skickas till Webmaster (gbfwebmaster@svenskbridge.se)